SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SHL GRAND STUDIO, s.r.o.
Tlačové správy / GAS si atmosféru Stropkovskej hudobnej ligy pripomenú klipom

GAS si atmosféru Stropkovskej hudobnej ligy pripomenú klipom

STROPKOV (13.06.2012) Kapela GAS prichádza s novinkami v rýchlom slede. Po vydaní maxisingla gASTRONOMY v netuctovom termíne 29. februára a spoločnom turné s Millhouse pod názvom Spring Tour 2012 sa fanúšikovia skupiny s prievidzským domicilom môžu tešiť na klip k skladbe Na pomedzí. Video je súčasťou balíka cien, ktoré skupina získala v rámci svojho triumfu v Stropkovskej hudobnej lige.

Ako vysvetlil gitarista GAS Matúš Cíger, z piatich skladieb, ktoré zahrali vo finále SHL, mali už na dve natočené video z DVD „Live from SMT Studio“ a na skladbu Invisible plánovali klip ešte len natočiť. Preto ich voľba padla na slovenskú vec Na pomedzí. Klip z režisérskej dielne Pavla Pilipa zachytáva atmosféru finálového koncertu. „Väčšina našich piesní vzniká tak, že najskôr máme hudbu a potom sa k nej dopíše text. Keď som prišiel s hudobným nápadom, v autorovi textu Tonym Kajanovi evokoval ráno po prehýrenej noci, o čom nakoniec napísal celú skladbu,“ uviedol Matúš Cíger.

Z finálového koncertu SHL však neostane iba pri klipe GAS, ale na výberovom CD sa objaví záznam všetkých finalistov. Deväť skladieb pokrstí speváčka Monika Agrebi. „Vo finále štvrtého ročníka sa stretla naozaj silná zostava kapiel a keďže medzi fanúšikmi na sociálnych sieťach mali pozitívny ohlas, rozhodli sme sa vydať finálový koncert na CD,“ vysvetľoval riaditeľ súťaže Ľubomír Sluk.

Imrich Makó, PR a produkčný manažér
Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.
Foto: Tomáš Puškáš

GAS - Na pomedzí (Live)

×

Sledujte nás na sociálnych sieťach

Staňte sa našim fanúšikom aj na Facebook-u, odoberajte náš YouTube kanál a budete informovaný vždy medzi prvými...

Slovenská hudobná liga SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA

grandstudio.sk

Slovenská hudobná liga grandstudiochannel