SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SHL GRAND STUDIO, s.r.o.
Slovenská hudobná liga predstavila svojho víťaza live videoklipom
Tlačové správy / Slovenská hudobná liga predstavila svojho víťaza live videoklipom

Slovenská hudobná liga predstavila svojho víťaza live videoklipom

Šiesty ročník úspešnej autorskej súťaže slovenských hudobných interpretov SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA spoznal svojho víťaza už koncom leta 2016. Stala sa ním nitrianska funky formácia SEMATAM, ktorá si na Valentína pre svojich fanúšikov pripravila darček v podobe live videoklipu k skladbe s názvom PVD.

„Keďže SHL je súťažou nových slovenských interpretov, ktorí sú často pre širokú verejnosť zatiaľ neznámi, rozhodli sme sa, že víťaza predstavíme live videoklipom, ktorý vznikol počas finálneho večera.“ vysvetľuje riaditeľ súťaže Ľubomír Sluk a dodáva „S dnešnou technikou už vie nahrať pesničku ktokoľvek, my sme však zástancami poctivej muzičky a chceli sme SEMATAM predstaviť takých, akí sú, a sú to naozaj špičkoví muzikanti. A tiež sme chceli zachytiť atmosféru, ktorú svojou muzikou vytvárajú. A to sa nám myslím celkom podarilo.“

V najbližších týždňoch sa milovníci novej kvalitnej slovenskej hudby môžu tešiť na LIVE CD z finálového večera 6. ročníka SHL, ktorý vydáva organizátor podujatia - reklamná, produkčná a umelecká spoločnosť GRAND STUDIO, s.r.o. Predstavia sa na ňom všetci ôsmi finalisti, vrátane víťaza, ktorého tiež čaká nahrávanie štúdiového albumu v bardejovskom štúdiu LeonArt.

SEMATAM je mladé charizmatické sedemčlenné zoskupenie z Nitry, ktoré určite obohatí slovenskú funkovú scénu. Okrem svojho výrazu sú jedineční aj tým, že im rytmus určuje krásna bubeníčka Miška. Svojou profesionalitou a energiou dokázali presvedčiť aj prevažne rockersky ladenú porotu na čele s členmi skupiny Elán a Metalinda, teraz sa o priazeň budú uchádzať aj u širokej verejnosti.

Natália Barteková, PR manažér
Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.
Foto: Vlado Kuric

SEMATAM - PVD (live, SHL6)

×

Sledujte nás na sociálnych sieťach

Staňte sa našim fanúšikom aj na Facebook-u, odoberajte náš YouTube kanál a budete informovaný vždy medzi prvými...

Slovenská hudobná liga SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA

grandstudio.sk

Slovenská hudobná liga grandstudiochannel