SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SHL GRAND STUDIO, s.r.o.
Jožo Ráž pozýva na 7. ročník Slovenskej hudobnej ligy
Tlačové správy / Jožo Ráž pozýva na 7. ročník Slovenskej hudobnej ligy

Jožo Ráž pozýva na 7. ročník Slovenskej hudobnej ligy

SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA® pred pár dňami odštartovala svoj už 7. ročník, do ktorého sa môžu prihlásiť všetci muzikanti, ktorí sa venujú autorskej tvorbe. Rozhodovať bude ako vždy atraktívna porota zložená z renomovaných slovenských muzikantov, textárov, zástupcov nahrávacích štúdií a novinárov, ktorí slovenskú hudobnú scénu sami dlhé roky formujú.

Video pozvánka Joža Ráža


Pozrite si viac videí na YouTube SHL...

Základné kolá sa budú konať v štyroch slovenských mestách, podľa počtu prihlásených interpretov v jednom meste aj viackolovo, a to postupne vo Svidníku (experimentálny priestor HOLIČSTVO), v Banskej Bystrici (KLUB 77), v Nitre (Music a Cafe) a posledný bude Poprad (ROCK FABRIC). Finále bude prebiehať v košickom GES CLUBE v novembri 2018.

SHL, 6. ročník - Finále

Okrem toho, že si interpreti budú môcť zahrať pred renomovanou porotou, čakajú na nich aj zaujímavé ceny, ktoré im môžu pomôcť naštartovať kariéru. Popri vecných cenách získavajú víťazi nahrávanie a vydanie albumu, videoklip a možnosť zahrať si na rôznych partnerských koncertoch. Organizátori si pre všetkých finalistov a náhradníkov pripravili mimoriadnu cenu, a to nahrávanie jednej piesne v štúdiu ešte pred uskutočnením finále.

A čo od nového ročníka očakávajú? „Dúfame, že sa nám do súťaže zapojí ešte viac muzikantov a opäť nás zahrnú výbornými a kvalitnými pesničkami rôznych žánrov. Častokrát je potrebné niektorých muzikantov iba nakopnúť tým správnym smerom a myslím si, že album, videoklip a možnosť zahrať si na koncertoch pred skvelým publikom a porotou, môžu byť tou správnou cestou.” Uvádza riaditeľ súťaže Ľ. Sluk.

Pripomeňme si, že víťazom minulého ročníka je kapela SEMATAM, ktorá porotu ohúrila svojou energiou a profesionalitou. Na ďalšieho víťaza si budeme musieť pár mesiacov počkať. Aby ste to boli vy, je potrebné sa prihlásiť a to do 21. januára 2018. Všetky potrebné informácie nájdete v Propozíciach.

Natália Barteková, PR manažér
Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.
Foto: Vlado Kuric

Základné kolá (riadne a náhradné/prídavné termíny)

Finále

×

Sledujte nás na sociálnych sieťach

Staňte sa našim fanúšikom aj na Facebook-u, odoberajte náš YouTube kanál a budete informovaný vždy medzi prvými...

Slovenská hudobná liga SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA

grandstudio.sk

Slovenská hudobná liga grandstudiochannel