SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SHL GRAND STUDIO, s.r.o.
Základné kolá SHL začínajú
Tlačové správy / Základné kolá SHL začínajú

Základné kolá SHL začínajú

Už o pár dní odštartujú základné kolá 7. ročníka celoslovenskej autorskej súťaže hudobných interpretov SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA®.

Základné kolá sa budú konať v štyroch mestách, a to postupne vo Svidníku (experimentálny priestor HOLIČSTVO), v Banskej Bystrici (KLUB 77), v Nitre to budú dva dni za sebou (Music a Cafe) a posledný príde na rad Poprad (ROCK FABRIC).  Počas týchto piatich večerov získajú tí najlepší odporúčanie poroty pre finále. Po poslednom základnom kole sa porota opäť stretne, aby spomedzi všetkých odporúčaných vybrala finalistov a náhradníkov. Do finále postúpi 8 interpretov, z toho jeden finalista bude nominovaný na základe hlasovania fanúšikov a jeden bude z kategórie Najlepší mladý interpret.

V novom ročníku prichádzajú organizátori aj s ďalšou novinkou. Všetci finalisti a náhradníci nahrajú ešte pred samotným finále štúdiový singel, takže nikto z nich neodíde naprázdno. Aby sa zabezpečila žánrová objektívnosť, organizátori pridali ďalšie vychytávky. „Pribudli dve nové hlavné ceny na základe hudobných žánrov, a to kategória SOFT (Pop rock, Jazz, Funk, Folk, Hip-hop, R&B, ...) a HARD (Hard rock, Metal, Punk, ...). Po cene ABSOLÚTNY VÍŤAZ pôjde o dve najdôležitejšie ceny, ktoré sa rozdelia medzi finalistov.” Uviedol riaditeľ súťaže Ľubomír Sluk.

Na víťaza si budeme musieť počkať do jesene, avšak, ak máte radi  slovenskú muziku, určite si zapíšte do diára dátumy základných kôl, kde môžete jednotlivých súťažiacich podporiť.

Zadelenie súťažiacich
www.hudobnaliga.sk/sk/sutazne-rocniky/shl-07-rocnik/zakladne-kola/

Fanpage SHL
www.facebook.com/slovenskahudobnaliga

Kanál SHL
www.youtube.com/channel/UCqBoOJhyx5hNShig8EpCAdw

Natália Barteková, PR manažér
Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.

×

Sledujte nás na sociálnych sieťach

Staňte sa našim fanúšikom aj na Facebook-u, odoberajte náš YouTube kanál a budete informovaný vždy medzi prvými...

Slovenská hudobná liga SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA

grandstudio.sk

Slovenská hudobná liga grandstudiochannel