SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SHL GRAND STUDIO, s.r.o.
Súťažné ročníky / 05. ročník / Súťažiaci

Súťažiaci

Zavrieť ×
Blissful Age

Blissful Age


Pôsobenie: Bratislava Petržalka

Hudobný žáner: alternative rock

Počet členov: 3

Stručná charakteristika

Zostava:
Peter Jarábek - spev, gitara (29 r.),
Michal Jarábek - basgitara, vokály (30 r.),
Peter Mišík - bicie (35 r.)

Blissful Age je bratislavská alternative rocková skupina, ktorej vznik sa datuje do obdobia jesene roka 2011, kedy sa Peťo (gitara, spev – hlavná tvorivá osobnosť kapely) rozhodol dať dokopy kapelu, a začať konečne robiť vlastnú tvorbu naplno. Po tom ako sa sformovala zostava začala pilná práca na nových skladbách. Blissful Age odohrali svoj prvý koncert 23.marca 2012, a odvtedy pravidelne koncertujú. Kapela už má za sebou radu vystúpení v rámci slovenských klubov a festivalov.

Koncom jari 2013 svojpomocne vydali svoje prvé EP INTENSIVE AND CLEAR, ktoré obsahuje 4 skladby: Decide, Run with you, Open wide a Always the same. Názov INTENSIVE AND CLEAR vyjadruje to, že ide o veľmi intenzívne skladby s jasným odkazom, teda to čo je pre kapelu Blissful Age príznačné - feeling, emócie a priamočiarosť. V priebehu roka 2013 sa kapela okrem koncertovania zúčastnila aj viacerých hudobných súťaží. V júli nahrali chalani skladbu Open Wide v slovenčine s názvom Sám za seba, ktorá sa dostala až do finále pesničkovej súťaže Košický Zlatý Poklad 2013, čo bol pre nich zatiaľ najväčší úspech!

Momentálne Blissful Age vydali nový “dvoj“singel s názvom Čas života/Time to Live. Dvojjazyčný názov v tomto prípade nie je vôbec náhodný, ale chalani sa rozhodli danú pieseň nahrať tak v slovenčine (Čas života) ako aj v angličtine (Time to Live), a v danom trende písania slovenského a aj anglického textu pre svoje skladby chcú naďalej pokračovať.

V neposlednom rade chcú Blissful Age veľa koncertovať a prezentovať svoju hudbu čo možno najväčšiemu publiku doma aj v zahraničí.


Webové stránky a odkazy

http://bandzone.cz/blissfulage
https://facebook.com/pages/Blissful-Age/105683429553054?ref=hl

×

Sledujte nás na sociálnych sieťach

Staňte sa našim fanúšikom aj na Facebook-u, odoberajte náš YouTube kanál a budete informovaný vždy medzi prvými...

Slovenská hudobná liga SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA

grandstudio.sk

Slovenská hudobná liga grandstudiochannel