SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SHL GRAND STUDIO, s.r.o.
Súťažné ročníky / 05. ročník / Súťažiaci

Súťažiaci

Zavrieť ×
The Liars

The Liars


Pôsobenie: Kežmarok

Hudobný žáner: pop-rock unplugged

Počet členov: 2

Stručná charakteristika

Počiatky hudobnej skupiny siahajú do marca 2011, kedy vzniklo hudobné zoskupenie The Cousins Three Band. Po cca ročnom pôsobení sme sa rozhodli pre zmenu názvu kapely v dôsledku osamostatnenia sa na The Liars (klamári). V preklade to síce znamená klamári, ale to vôbec nie sme, i keď texty by tomu nasvedčovať mohli... :D


Prvá naša vlastná skladba vznikla v máji v roku 2011 s názvom Nevypočítateľná. Hneď po nej nasledovala skladba Prvá 4 ever (prvá forever) Obe tieto skladby odzneli spolu s najznámejšími hitmi najznámejších slovenských interpretov na našom prvom koncerte, ktorý sa konal 4.8.2011 na medzinárodnom stretnutí mládeže RYSY 2011.

Rozmach sme zaznamenali na jeseň v roku 2012, kedy sme začali pravidelne hrávať v Contry clube Astória Poprad, z ktorého sa stal aj náš rezidentný klub. Koncertovali sme aj v Plazza Kafé v Bille v Poprade, v Reštaurácií Orol v Poprade, v Legende v Poprade. Hrali sme taktiež aj na pôde mestského úradu v Levoči. Kežmarčania nás mohli vidieť a počuť v Kaviarni Le Colonial, v Pizzerií Saint Tropez, v rámci dňa detí CVČ Kežmarok. Máme za sebou aj mnoho vystúpení na firemných a rodinných súkromných akciách. Hrali sme pre viaceré pobočky ČSOB v Poprade, pre Mraziarne Kežmarok, Tatramat, Whirlpool, Chemosvit, OVB a i. Na našich vystúpeniach, ktoré trvajú cca 4 hodiny hráme najznámejšie hity skupín Elán, Desmod, IMT Smile, No Name, Zuzany Smatanovej či Kabátu. Súčasťou našich koncertov je aj country a trampská muzika.


The Liars tvoria v súčasnosti dvaja členovia: Martin Kellner (sólo gitara) a Matúš Polák (doprovodná gitara + spev).


Webové stránky a odkazy

https://www.facebook.com/pages/The-Liars-Official/115065458619815

×

Sledujte nás na sociálnych sieťach

Staňte sa našim fanúšikom aj na Facebook-u, odoberajte náš YouTube kanál a budete informovaný vždy medzi prvými...

Slovenská hudobná liga SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA

grandstudio.sk

Slovenská hudobná liga grandstudiochannel