SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SHL GRAND STUDIO, s.r.o.
Súťažné ročníky / 06. ročník / Súťažiaci

Súťažiaci

Zavrieť ×
VieMa (Viera Petrovčinová a Martina Slebodníková)

VieMa (Viera Petrovčinová a Martina Slebodníková)


Pôsobenie: Humenné

Hudobný žáner: pop rock

Počet členov: 2

Stručná charakteristika

Martina Slebodníková, 25 rokov. Cieľom tejto talentovanej speváčky, flautistky, autorky vlastných textov a hudby je prezentovať sa na verejnosti. V čase svojho pôsobenia na Univerzite v Nitre spolupracovala s hudobným skladateľom Pavlom Brezinom, s ktorým nahrala vlastnú pieseň. Od roku 2013 intenzívne komponuje pre seba ako aj pre deti.

Viera Petrovčinová, 34 rokov. klaviristka, speváčka, aranžérka a skladateľka. Vlastnej produkcii sa venuje takmer 15 rokov. Doposiaľ mala možnosť prezentovať sa ako sólistka na rôznych benefičných akciách na Slovensku. Okrem piesňovej tvorby spolupracuje aj so začínajúcimi režisérmi, pre ktorých píše hudbu ku krátkym dokumentárnym filmom, či reklamám.
Spolupráca týchto dvoch hudobníčok začala v roku 2014. Ich koncertný program spočíva vo vzájomnom sa dopĺňaní v kombinácii zamatovo zafarbeného hlasového prejavu altu a sopránu s klavírnym sprievodom s dôrazom na texty a melodickosť s cieľom odovzdávať hudobné posolstvo a radosť z hudby poslucháčom rôznych vekových kategórií. Obsahom ich piesní sú každodenné problémy, túžby a prežité spomienky s nápaditým humorom, ktorý sa strieda s citlivosťou. Hudobne vychádzajú z pop rocku s nádychom džezu, gospelu a baladickosti v romanticky ladených skladbách v komornom prevedení na koncertných pódiách. Ich doposiaľ spoločné vystúpenia boli realizované v prostredí kaviarní a divadiel. Najbližším cieľom je príprava demo nahrávok a živé hranie.


Webové stránky a odkazy

Naše Yes Humenné, Mestské divadlo Levoča live
https://www.youtube.com/watch?v=urrW_yPPAxY

Naše z kaviarne Nitra
https://www.youtube.com/watch?v=gKylWh5quko

https://www.youtube.com/user/slovakteacher/

×

Sledujte nás na sociálnych sieťach

Staňte sa našim fanúšikom aj na Facebook-u, odoberajte náš YouTube kanál a budete informovaný vždy medzi prvými...

Slovenská hudobná liga SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA

grandstudio.sk

Slovenská hudobná liga grandstudiochannel