SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SHL GRAND STUDIO, s.r.o.
Súťažné ročníky / 06. ročník / Súťažiaci

Súťažiaci

Zavrieť ×
Blissful Age

Blissful Age


Pôsobenie: Bratislava

Hudobný žáner: rock-punk

Počet členov: 3

Stručná charakteristika

Blissful Age je bratislavská rocková skupina, ktorej vznik sa datuje do obdobia jesene roka 2011. Po tom ako sa sformovala prvá zostava začala práca na nových skladbách. Blissful Age odohrali svoj prvý koncert v marci 2012, a odvtedy pravidelne koncertujú. Kapela už má za sebou rad vystúpení v rámci slovenských klubov a festivalov.

Koncom jari 2013 svojpomocne vydali svoje prvé EP INTENSIVE AND CLEAR, ktoré obsahuje 4 skladby: Decide, Run with you, Open wide a Always the same. Názov INTENSIVE AND CLEAR vyjadruje presne to, čo je pre kapelu Blissful Age príznačné - feeling, emócie a priamočiarosť.

Neskôr v priebehu roka 2013 sa kapela okrem koncertovania zúčastnila aj viacerých hudobných súťaží. Ich skladba Sám za seba sa dostala až do finále pesničkovej súťaže Košický Zlatý Poklad 2013, čo bol pre nich zatiaľ najväčší úspech!

Na jeseň roku 2013 Blissful Age vydali singel s názvom Time To Live. Pieseň o tom, že treba žiť naplno a netreba strácať čas problémami, ktoré tu boli, sú, a budú.

Rok 2014 bol pre kapelu okrem pravidelného koncertovania v znamení súťaží. Blissful Age sa prebojovali do semifinále súťaže Radegast Líheň 2014 a 2. kola medzinárodnej súťaže Skutečná liga 2014.

V súčasnosti Blissful Age pracujú na nových skladbách za pomoci externého bubeníka Lukáša Horvátha. Tieto nové piesne budú v značnej miere tvoriť aj playlist na vystúpenie v súťaži SHL. Môžete sa teda tešiť na viac energie a “rock and rollu“, pretože kapela posúva svoju tvorbu ešte viac k punku a jemu príbuzným žánrom.

Kapelu tvoria títo členovia:
Peter Jarábek - spev, gitara (31)
Michal Jarábek - basgitara, vokály (33)
Lukáš Horváth - bicie (18)


Webové stránky a odkazy

WEB: www.blissfulage.sk
Facebook: www.facebook.com/Blissful-Age-105683429553054
YouTube: www.youtube.com/channel/UCSBE6yXjiJy1OI3VIeUq-qw

×

Sledujte nás na sociálnych sieťach

Staňte sa našim fanúšikom aj na Facebook-u, odoberajte náš YouTube kanál a budete informovaný vždy medzi prvými...

Slovenská hudobná liga SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA

grandstudio.sk

Slovenská hudobná liga grandstudiochannel